Erhvervs-rengøring

Vi har været en lang række virksomheders foretrukne partner til erhvervsrengøring siden opstarten af vores virksomhed tilbage i 1987. Vores succes skyldes vores ærlighed, og at vi altid gør vores bedste for at udføre kundens opgave inden for erhvervsrengøring.
...

Erhvervsrengøring i Storkøbenhavn

Fra vores base i Brøndby leverer vi pletfri og effektiv erhvervsrengøring til det meste af Storkøbenhavn.

...

Rengøring på timebasis

Hos FRIIS erhvervsrengøring betaler du kun for den tid, vi bruger ude hos dig. Vi benytter derfor nøjagtig tidsregistrering af alle arbejdsopgaver.

...

Jævnlige kvalitetstjek

Vi lever af tilfredse kunder, der vender tilbage og bestiller erhvervsrengøring hos os. Derfor tjekker vi jævnligt din tilfredshed med vores indsats.

Erhvervsrengøring i Storkøbenhavn

Vi leverer pletfri erhvervsrengøring i København og omegn

Så tag fat i os og hør om vores priser og kompetencer, når du skal bruge rengøring i Københavnsområdet. Vi kører ud til store og mindre virksomheder og gør rent på både kontorer, byggepladser, i ejendomsforeninger og i industrien. Her hjælper vi med alt fra vedligehold til drift og erhvervsrengøring.

Erhvervsrengøring til rimelige priser

Når du bestiller erhvervsrengøring hos FRIIS Rengøring, kan du forvente kvalitet i top. Vi har høje standarder for vores rengøringsarbejde, og vi ansætter kun veluddannet personale, der trives med arbejdsopgaverne hos kunden – og det er noget, der skinner igennem på resultatet.

"Altid søde og smilende medarbejdere"

Deres medarbejdere er altid søde og smilende, ligesom de er gode til at komme forbi og lave en kvalitetskontrol af deres eget arbejde. Det gør, at vi ikke behøver at bekymre os om rengøringen, overhovedet, men i stedet kan bruge tiden på det, vi er gode til. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og kan klart anbefale Friis Rengøring til andre.

Philip Martensen, Partner

Selected Media

"Vi føler os meget trygge i deres hænder"

Friis Rengøring udfører ejendomsservice for Platanhuset. Vi valgte Friis Rengøring ud fra nogle forskellige parametre – nemlig pris, kvalitet og service. Der er generelt bare styr på sagerne, og vi føler os meget trygge i deres hænder. Jeg vil meget gerne anbefale Friis Rengøring til andre. De leverer en super service, og har vist sig som værende det rigtige valg for Platanhuset.

Søren Andersen, CEO

Platanhuset

"De er altid til at få fat i – også ved akut behov"

Friis Rengøring har i flere år været vores leverandør til rengøring og supplies. Friis Rengøring har rigtig gode, konkurrencedygtige priser, de har styr på deres sikkerhed og arbejder ud fra en bæredygtig, grøn profil, og det vil vi hos NCC Danmark gerne bakke op om. De er meget lydhør, og de er altid til at få fat i – også når der opstår et akut behov.

Kim Thomsen, Produktionsdirektør

NCC Danmark

Vi har kompetencerne og udstyret til at klare en hver opgave

Vores erhvervsrengøring anser vi ikke som udført, før at vi har sikret os, at du er tilfreds. Desuden anvender vi et registreringssystem, så vi altid har tjek på udførte og ventende arbejdsopgaver og at intet bliver glemt, når der er travlt. Systemer holder styr på vores tidsforbrug, så du betaler for den præcise tid, vi har brugt på din erhvervsrengøring. Derudover kan vi naturligvis altid gribe ind i en fart, hvis der skulle opstå fejl.

 

Høj kvalitet til lave priser

Med 30 års erfaring i branchen har vi opnået en stor kundekreds samt en vigtig erfaring og viden om erhvervsrengøring, som gør os hurtige og effektive. Kombineret med ærlige priser og jævnlig dialog med kunderne om deres ønsker, står vi rigtig stærkt på rengøringsmarkedet. 

Høj kvalitet til lave priser er recepten på succes med vores erhvervsrengøring i København og øvrige Storkøbenhavn. Det er denne devise kombineret med vores erfaring, der sikrer høj tilfredshed blandt vores kunder inden for blandt andet kontorarbejde og på byggepladser. 

 

Vi har hjulpet virksomheder i mere end 30 år Vi kan også hjælpe dig!
Ring og få et tilbud 7020 2146