Ejen­doms­ser­vi­ce i Taastrup Har du brug for erhvervsrengøring eller ejendomsservice i Taastrup? Så er Friis Rengøring svaret. Siden 1987 har Friis Rengøring været en lang række virksomheders foretrukne samarbejdspartner i Taastrup og omegn. Successen skyldes ærlighed og høj kvalitet, og at vores kunder altid ved, at de kan regne med os. Kontakt os for et tilbud
...

Kvalitet til gode priser

Pris er ikke alt, men vi ved at selvom vi leverer kvalitet så ved vi at prisen betyder en del for vores kunder. Derfor sørger vi for konkurrencedygtige priser på vores kvalitets ejendomsservice i Taastrup.

...

Løbende tilpasning

I samarbejde med vores kunder sørger vi for at tilpasse vores timer efter opgave og budget. Det betyder at du har fuld fleksibilitet, uanset størrelsen af opgaven.

...

Uddannede medarbejdere

Erhvervsrengøring er ikke bare erhvervsrengøring og ejendomsservice er ikke blot ejendomsservice. Derfor sørger vi for at alle vores medarbejdere er uddannet til opgaven.

Professionel ejendomsservice i Taastrup

 

Hos Friis Rengøring kan du altid forvente et udførligt tilbud på rengøring til konkurrencedygtige priser, naturligvis ganske uforpligtende. Du får, inden vi går i gang, en deadline på, hvornår opgaven kan forventes udført. En deadline, der altid overholdes.

Der tilknyttes desuden fast kontaktperson med ansvaret for dine opgaver, og vi udfører jævnligt kvalitetskontrol af vores arbejde. En opgave er ikke udført, før du er tilfreds.

Kan vi hjælpe dig med ejendomsservice eller erhvervsrengøring? Så skriv eller ring til os og så kan vi tage en uforpligtende samtale. Vi kommer gerne ud for at inspicere så vi kan give dig et skarpt tilbud.

 

"Altid søde og smilende medarbejdere"

Deres medarbejdere er altid søde og smilende, ligesom de er gode til at komme forbi og lave en kvalitetskontrol af deres eget arbejde. Det gør, at vi ikke behøver at bekymre os om rengøringen, overhovedet, men i stedet kan bruge tiden på det, vi er gode til. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og kan klart anbefale Friis Rengøring til andre.

Philip Martensen, Partner

Selected Media

"Vi føler os meget trygge i deres hænder"

Friis Rengøring udfører ejendomsservice for Platanhuset. Vi valgte Friis Rengøring ud fra nogle forskellige parametre – nemlig pris, kvalitet og service. Der er generelt bare styr på sagerne, og vi føler os meget trygge i deres hænder. Jeg vil meget gerne anbefale Friis Rengøring til andre. De leverer en super service, og har vist sig som værende det rigtige valg for Platanhuset.

Søren Andersen, CEO

Platanhuset

"De er altid til at få fat i – også ved akut behov"

Friis Rengøring har i flere år været vores leverandør til rengøring og supplies. Friis Rengøring har rigtig gode, konkurrencedygtige priser, de har styr på deres sikkerhed og arbejder ud fra en bæredygtig, grøn profil, og det vil vi hos NCC Danmark gerne bakke op om. De er meget lydhør, og de er altid til at få fat i – også når der opstår et akut behov.

Kim Thomsen, Produktionsdirektør

NCC Danmark

Vi har hjulpet virksomheder i mere end 30 år Vi kan også hjælpe dig!
Ring og få et tilbud 7020 2146