categoryHero

Om FRIIS Rengøring

FRIIS Rengøring står for renskurede, driftssikre løsninger inden for rengøring, ejendomsdrift, vinduespolering og Facility Management. Vores rengøringsfirma blev etableret i 1987, og siden har vi leveret tilfredsstillende service for en voksende kundeskare.
...

Kom til os med din opgave

Vi tilbyder blandt andet kantinedrift, vinduespudsning, daglig rengøring og rengøring af byggepladser og skurvogne til både offentlige og private virksomheder.

...

Høj kvalitet – fair priser

Kvalitet er en mærkesag i alle de opgaver, vi udfører. Det samme er vores konkurrencedygtige priser, som vi ved, at vi kan stå inde for.

...

Ærlig kvalitetskontrol

Hos FRIIS Rengøring får du en fast kontaktperson, som du altid kan snakke med om din opgave og din tilfredshed med vores arbejde.

Medarbejdere

Mød vores medarbejdere – og kom i kontakt med medarbejder, der kan svare på dine spørgsmål.

Karriere

Vil du være en del af vores team? Vi søger jævnligt nye medarbejdere, så send os en ansøgning her!

Friis støtter

FRIIS har mange års erfaring som en aktiv sponsor af sporten herhjemme.

Rene ord for pengene

Vi lægger vægt på ærlighed i vores arbejde

Derfor får du altid en tydelig jobbeskrivelse og forventningsafstemning af, hvor længe din opgave vil tage. På den måde ved både du og vi med 100 procents sikkerhed, hvilken opgave der skal udføres, og hvad tidsrammen er for arbejdet. 

Med jævne mellemrum udfører vi kvalitetskontrol af vores opgaver, og vi inviterer dig til at give dit besyv med, så vi løbende er i kontakt og får forventningsafstemt, således at vi til fulde lever op til dine forventninger. Kommunikationen foregår med en fast kontaktperson, som kender opgaven. Vi kender selv til det at skulle præsentere sig for en ny medarbejder, hver gang man ringer. Sådan er det ikke hos os. Det giver et bedre arbejdsmiljø for os, når vi kender din arbejdsopgave. Og det giver en ro hos vores kunder, at vi altid er opdateret omkring dennes behov.

Rengøring og vinduespolering

Som vores navn antyder, har vi især fokus på rengøringsopgaver og vinduespudsning. Vi har nogle af branchens mest tilfredse medarbejdere, og arbejdsmiljø er da også noget, vi lægger meget vægt på i det daglige. Vi tror på, at glade medarbejdere udfører et bedre stykke arbejde og har færre sygedage. Og det er også dét, vi oplever i praksis. 

Ejendomsdrift

Hos FRIIS har vi stor erfaring med professionel ejendomsdrift. Vi klarer alt fra trappevask til vedligehold af de grønne områder eller akut saltning og snerydning, hvis der pludselig opstår sygdom eller uforudsete situationer, og det hele brænder på. Vi udfører også reparationer og varmemesteropgaver, og vi sender kun medarbejdere, der er uddannede til opgaverne.

Facility Management

Vi løser alle dine driftsopgaver både inde og udenfor virksomheden. Ring til os, hvis du skal bruge hjælp til flytninger, rengøring af måtter eller vedligeholdelse. Har du andre opgaver end de, der er nævnt her på siden, så kan du altid ringe til os og hurtigt få svar på, om vi kan være til assistance.

 

 

"Altid søde og smilende medarbejdere"

Deres medarbejdere er altid søde og smilende, ligesom de er gode til at komme forbi og lave en kvalitetskontrol af deres eget arbejde. Det gør, at vi ikke behøver at bekymre os om rengøringen, overhovedet, men i stedet kan bruge tiden på det, vi er gode til. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og kan klart anbefale Friis Rengøring til andre.

Philip Martensen, Partner

Selected Media

"Vi føler os meget trygge i deres hænder"

Friis Rengøring udfører ejendomsservice for Platanhuset. Vi valgte Friis Rengøring ud fra nogle forskellige parametre – nemlig pris, kvalitet og service. Der er generelt bare styr på sagerne, og vi føler os meget trygge i deres hænder. Jeg vil meget gerne anbefale Friis Rengøring til andre. De leverer en super service, og har vist sig som værende det rigtige valg for Platanhuset.

Søren Andersen, CEO

Platanhuset

"De er altid til at få fat i – også ved akut behov"

Friis Rengøring har i flere år været vores leverandør til rengøring og supplies. Friis Rengøring har rigtig gode, konkurrencedygtige priser, de har styr på deres sikkerhed og arbejder ud fra en bæredygtig, grøn profil, og det vil vi hos NCC Danmark gerne bakke op om. De er meget lydhør, og de er altid til at få fat i – også når der opstår et akut behov.

Kim Thomsen, Produktionsdirektør

NCC Danmark

Vi har hjulpet mere end 750 glade kunder Vi kan også hjælpe dig!
Ring og få et tilbud 7020 2146