Ejen­doms­ser­vi­ce og er­hvervs­rengøring i Albertslund Har du brug for en pålidelig ejendomsservice og erhvervsrengøringspartner i Albertslund? Så har vi svaret! Kontakt os for et tilbud
...

Kvalitet til gode priser

Hos os er det vigtigt at kunden er i fokus uanset størrelsen på opgaven. Vores kvalitets erhvervsrengøring er kun overgået af vores gode priser.

...

Løbende tilpasning

VI forventningsafstemmer alle opgaver og sørger for timeregistrering. Vi har gjort ejendomsservice til en passion, så du ikke behøver at tænke på det.

...

Uddannede medarbejdere

Vores medarbejdere i Albertslund, sørger for at vores kunder får den bedste mulige service, og vi sørger for at de uddannet, så du kan forvente kvalitet og stabilitet.

Din professionelle samarbejdspartner i Albertslund

 

Friis Rengøring har i mere end 30 år været en lang række virksomheders foretrukne samarbejdspartner inden for ejendomsservice. Succesen skyldes ærlighed og høj kvalitet og ikke mindst, at vores kunder altid kan regne med os. 

Gør lige som mange af dine naboer i Albertslund, og få en seriøs ejendomsservice partner som altid står til ansvar for deres leverancer.

Skal vi stå for ejendomsservice eller erhvervsrengøring hos dig i Albertslund? Kontakt os for et udførligt tilbud på rengøring til konkurrencedygtige priser, naturligvis helt uforpligtende.

"Altid søde og smilende medarbejdere"

Deres medarbejdere er altid søde og smilende, ligesom de er gode til at komme forbi og lave en kvalitetskontrol af deres eget arbejde. Det gør, at vi ikke behøver at bekymre os om rengøringen, overhovedet, men i stedet kan bruge tiden på det, vi er gode til. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og kan klart anbefale Friis Rengøring til andre.

Philip Martensen, Partner

Selected Media

"Vi føler os meget trygge i deres hænder"

Friis Rengøring udfører ejendomsservice for Platanhuset. Vi valgte Friis Rengøring ud fra nogle forskellige parametre – nemlig pris, kvalitet og service. Der er generelt bare styr på sagerne, og vi føler os meget trygge i deres hænder. Jeg vil meget gerne anbefale Friis Rengøring til andre. De leverer en super service, og har vist sig som værende det rigtige valg for Platanhuset.

Søren Andersen, CEO

Platanhuset

"De er altid til at få fat i – også ved akut behov"

Friis Rengøring har i flere år været vores leverandør til rengøring og supplies. Friis Rengøring har rigtig gode, konkurrencedygtige priser, de har styr på deres sikkerhed og arbejder ud fra en bæredygtig, grøn profil, og det vil vi hos NCC Danmark gerne bakke op om. De er meget lydhør, og de er altid til at få fat i – også når der opstår et akut behov.

Kim Thomsen, Produktionsdirektør

NCC Danmark

Vi har hjulpet virksomheder i mere end 30 år Vi kan også hjælpe dig!
Ring og få et tilbud 7020 2146