Vin­due­spo­ler­ing

Hos FRIIS får du prisvenlige og skinnende klare resultater, hver gang vi leverer vinduespolering. Vores medarbejdere arbejder hurtigt og effektivt og med et system, hvor vi undgår brug af stiger og lift.
...

Pletfri vinduer uden stiger

Vi benytter Reach & Wash-systemet, hvor vi kan nå 18 meter op uden lifte eller stiger, hvilket sikrer dig en hurtig og effektiv vinduespolering.

...

Effektiv vinduespolering

Vinduespolering bliver udført hurtigt og effektivt på langt de fleste typer af vinduer. Og vi sparer tid, når vi ikke helt tiden skal flytte os rundt på stiger.

...

Billig vinduespudsning

Vores arbejdsteknik gør os mere effektive, end hvis man bruger stige eller lift. Noget du i sidste ende også kan se på regningen.

Hurtigere og billigere vinduespolering

Har du brug for vinduespolering i Københavnsområdet?

Mange synes, at vinduespudsning er en af de mest tidskrævende former for rengøring, men vi kan nok alle blive enige om, hvor meget det pynter med nypudsede vinduer.

Vi har mange års erfaring med rengøring af vinduer, og vi søger altid efter de bedste og mest tidsbesparende løsninger. Hos FRIIS Rengøring tilbyder vi vinduespolering på både store glasbygninger og på småsprossede vinduer – og vi kan arbejde i op til 18 meters højde uden at skulle bruge lift eller en stige. Vores arbejdsteknik gør os mere effektive end hvis man bruger stige eller lift. Noget du i sidste ende også kan se på regningen.

Vores arbejdsgang med Reach & Wash er både hurtig og miljøvenlig. Vi behøver simpelthen mindre vinduespudsemiddel. Alle unødvendige kemikalier er udeladt, og vi anvender udelukkende ’poleret vand’ ved pudsning og polering. Dette både skåner miljøet og giver blændende resultater, idet det har den fordel, at der ikke er nogle sæberester på vinduerne, som snavset kan hæfte sig på. Dermed holder ruderne sig flottere i længere tid, når du benytter vores vinduespolering.

"Altid søde og smilende medarbejdere"

Deres medarbejdere er altid søde og smilende, ligesom de er gode til at komme forbi og lave en kvalitetskontrol af deres eget arbejde. Det gør, at vi ikke behøver at bekymre os om rengøringen, overhovedet, men i stedet kan bruge tiden på det, vi er gode til. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og kan klart anbefale Friis Rengøring til andre.

Philip Martensen, Partner

Selected Media

"Vi føler os meget trygge i deres hænder"

Friis Rengøring udfører ejendomsservice for Platanhuset. Vi valgte Friis Rengøring ud fra nogle forskellige parametre – nemlig pris, kvalitet og service. Der er generelt bare styr på sagerne, og vi føler os meget trygge i deres hænder. Jeg vil meget gerne anbefale Friis Rengøring til andre. De leverer en super service, og har vist sig som værende det rigtige valg for Platanhuset.

Søren Andersen, CEO

Platanhuset

"De er altid til at få fat i – også ved akut behov"

Friis Rengøring har i flere år været vores leverandør til rengøring og supplies. Friis Rengøring har rigtig gode, konkurrencedygtige priser, de har styr på deres sikkerhed og arbejder ud fra en bæredygtig, grøn profil, og det vil vi hos NCC Danmark gerne bakke op om. De er meget lydhør, og de er altid til at få fat i – også når der opstår et akut behov.

Kim Thomsen, Produktionsdirektør

NCC Danmark

Vi har kompetencerne og udstyret til at klare en hver opgave

Har du lyst til at se, hvilket tilbud vi kan give på vinduespolering? Så kontakt vores kontor for vinduespolering i Storkøbenhavn og fortæl os om opgaven og hvor mange ruder, det drejer sig om. Det er naturligvis helt uforpligtende for dig.

Vinduespolering i stor eller mindre skala

Vi leverer vinduespudsning af store glasfacader samt hos mindre virksomheder med få kontorer. Lav en fast aftale om vinduespolering i Københavnsområdet – eller bestil os til en enkelt opgave og se med egne øjne, hvor hurtigt og effektivt, vi klarer opgaven. Så kan du altid vende tilbage og få sat en fast aftale op om vinduespolering i København og omegn.

Vi har hjulpet virksomheder i mere end 30 år Vi kan også hjælpe dig!
Ring og få et tilbud 7020 2146