Ejen­doms­ser­vi­ce i Glostrup

Friis Rengøring har siden opstart i 1987, været en lang række virksomheders foretrukne erhvervsrengøringspartner. Successen skyldes ærlighed, og ikke mindst at vi altid gør vores bedste, for at sikre vores kunder høj kvalitet, som de kan regne med.
...

Kvalitet til gode priser

Hos os møder du flittige fagfolk, der gør brug af moderne udstyr og tilrettelægger arbejdet med stor erfaring.

...

Løbende tilpasning

Vi har altid klarhed omkring de kommende opgaver og timeregistrering, samt hvordan vi skal løse dem og udføre den bedste ejendomsservice.

...

Uddannede medarbejdere

Hos FRIIS ejendomsservice har vi en stab af stabile og flittige fagfolk, der er uddannede til deres arbejde.

Professionel ejendomsservice i Glostrup

Hos Friis Rengøring får du altid et udførligt tilbud på rengøring til konkurrencedygtige priser. Det er naturligvis ganske uforpligtende. Vi giver dig desuden en deadline på, hvornår opgaven kan forventes udført, inden vi går i gang. Deadline overholdes hver gang.

Du får desuden en fast kontaktperson med ansvaret for dine opgaver, og vi udfører jævnligt kvalitetskontrol af vores arbejde. En opgave er ikke udført, før kunden er tilfreds.

"Altid søde og smilende medarbejdere"

Deres medarbejdere er altid søde og smilende, ligesom de er gode til at komme forbi og lave en kvalitetskontrol af deres eget arbejde. Det gør, at vi ikke behøver at bekymre os om rengøringen, overhovedet, men i stedet kan bruge tiden på det, vi er gode til. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og kan klart anbefale Friis Rengøring til andre.

Philip Martensen, Partner

Selected Media

"Vi føler os meget trygge i deres hænder"

Friis Rengøring udfører ejendomsservice for Platanhuset. Vi valgte Friis Rengøring ud fra nogle forskellige parametre – nemlig pris, kvalitet og service. Der er generelt bare styr på sagerne, og vi føler os meget trygge i deres hænder. Jeg vil meget gerne anbefale Friis Rengøring til andre. De leverer en super service, og har vist sig som værende det rigtige valg for Platanhuset.

Søren Andersen, CEO

Platanhuset

"De er altid til at få fat i – også ved akut behov"

Friis Rengøring har i flere år været vores leverandør til rengøring og supplies. Friis Rengøring har rigtig gode, konkurrencedygtige priser, de har styr på deres sikkerhed og arbejder ud fra en bæredygtig, grøn profil, og det vil vi hos NCC Danmark gerne bakke op om. De er meget lydhør, og de er altid til at få fat i – også når der opstår et akut behov.

Kim Thomsen, Produktionsdirektør

NCC Danmark

Vi har hjulpet virksomheder i mere end 30 år Vi kan også hjælpe dig!
Ring og få et tilbud 7020 2146