Facility Management

Står du og mangler hjælp inden for Facility Management? FRIIS Rengøring tilbyder Facility Management i København og øvrige Storkøbenhavn. Læs mere om vores kompetencer her på siden.
...

Hjælp til service- og driftsopgaver

Har du brug for assistance til kantinedrift eller en intern flytning? Vi leverer professionel og hurtig hjælp til de fleste drifts- og serviceopgaver.

...

Facility Management i topkvalitet

Vi er interesserede i din tilfredshed. Derfor er vi løbende i dialog og sikrer os, at vores Facility Management lever op til dine forventninger.

...

Fleksibel Facility Management

Behov kan hurtigt ændre sig hos vores kunder, og vi stræber derfor efter at være så fleksible som muligt i vores daglige arbejde.

Facility Management i Storkøbenhavn

FRIIS Rengøring tilbyder erhvervsrengøring, vinduespolering og Facility Management i København og omegn.

Vi løser dine driftsopgaver og hjælper med drift af kantinen, interne flytninger, hjælp hvis I har haft vandskade eller strømsvigt, eller hvis I bare skal have rene måtter i indgangen. Vi står desuden for indvendig og udvendig vedligeholdelse og står naturligvis også til rådighed, hvis du skal bruge assistance til rengøring og vinduespudsning. 

Det skal være nemt at bestille Facility Management. Som oftest er det vores erfaring, at medarbejderne i virksomheden har meget andet at forholde sig til i løbet af en arbejdsdag, end hvordan drift, vedligeholdelse og rengøringen foretages. Når du mangler hjælp til disse områder, er det derfor vigtigt for os, at det foregår så enkelt, ærligt og effektivt som muligt.

Ring eller skriv til os og hør mere om mulighederne for Facility Management i København og omegn. Har I særlige driftsopgaver eller akut behov for hjælp i din virksomhed, så kan vi sandsynligvis hjælpe dig. Giv lyd fra dig og lad os sammen finde en løsning til dig og din virksomhed – det forpligter dig naturligvis ikke til at vælge vores service. Du kan altid få et prisoverslag og en snak helt uforpligtende.

"Altid søde og smilende medarbejdere"

Deres medarbejdere er altid søde og smilende, ligesom de er gode til at komme forbi og lave en kvalitetskontrol af deres eget arbejde. Det gør, at vi ikke behøver at bekymre os om rengøringen, overhovedet, men i stedet kan bruge tiden på det, vi er gode til. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og kan klart anbefale Friis Rengøring til andre.

Philip Martensen, Partner

Selected Media

"Vi føler os meget trygge i deres hænder"

Friis Rengøring udfører ejendomsservice for Platanhuset. Vi valgte Friis Rengøring ud fra nogle forskellige parametre – nemlig pris, kvalitet og service. Der er generelt bare styr på sagerne, og vi føler os meget trygge i deres hænder. Jeg vil meget gerne anbefale Friis Rengøring til andre. De leverer en super service, og har vist sig som værende det rigtige valg for Platanhuset.

Søren Andersen, CEO

Platanhuset

"De er altid til at få fat i – også ved akut behov"

Friis Rengøring har i flere år været vores leverandør til rengøring og supplies. Friis Rengøring har rigtig gode, konkurrencedygtige priser, de har styr på deres sikkerhed og arbejder ud fra en bæredygtig, grøn profil, og det vil vi hos NCC Danmark gerne bakke op om. De er meget lydhør, og de er altid til at få fat i – også når der opstår et akut behov.

Kim Thomsen, Produktionsdirektør

NCC Danmark

Fleksibel Facility Management giver ro på bundlinjen

Ofte er Facility Management noget man først tænker over, når det ikke længere fungerer. Vi kører ud til hele Storkøbenhavn fra vores base i Brøndby og tilbyder Facility Management, når det brænder på, eller når du har brug for hjælp i en længere periode.

Akut eller løbende aftale

Strømsvigt, vandskade eller brug for hjælp til en intern flytning af dokumenter, inventar og computere? Vi hjælper både med de akutte problemer og ved behov for en løbende aftale om Facility Management. Det giver ro på i virksomheden, så I, i stedet kan koncentrere jer om det daglige arbejde, der skaber plus på bundlinjen.

Vi har hjulpet virksomheder i mere end 30 år Vi kan også hjælpe dig!
Ring og få et tilbud 7020 2146