Ejen­doms­ser­vi­ce i Herlev Mangler du ejendomsservice eller en erhvervsrengøringspartner i Herlev? Hos Friis Rengøring har vi moderne udstyr, flittige medarbejdere og præcis planlægning af alle vores arbejdsopgaver. Det har gjort vores ejendomsservice til en stor succes. Kontakt os for et tilbud
...

Kvalitet til gode priser

Topmoderne udstyr, stabile og gode medarbejdere, og stadig en pris som er til at betale. Kvalitet og glade kunder er hvad vi har bygget vores forretning på.

...

Løbende tilpasning

Vores fineste opgave er at sørge for at din opgave bliver udført inden for budget, selvom om den skifter omfang. VI timeregistrerer alt og udfører den bedste ejendomsservice inden for dine krav.

...

Uddannede medarbejdere

Vores Herlev medarbejdere er stabile, uddannede og sætter kunden i fokus. Det vigtigste for dem og os, er at vores kunder er glade og tilfredse

Professionel ejendomsservice i Herlev

 

Friis Rengøring har efterhånden eksisteret i 30 år, og vi har med tiden opbygget en fast skare af glade og tilfredse kunder. En tilfredshedsrate vi fastholder ved b.la. altid at sørge for topkvalitet af vores arbejde, professionelle og dedikerede medarbejdere, og en deadline der altid overholdes.

Vi sørger for alt inden for erhvervsrengøring og ejendomsservice og har en masse tilfredse kunder i dag. Kan vi komme forbi og give dig et uforpligtende tilbud eller har du brug for en ”second opinion”?
Så kontakt os i dag, og lad os enten komme forbi og inspicere stedet eller lad os tage en snak over telefonen.

"Altid søde og smilende medarbejdere"

Deres medarbejdere er altid søde og smilende, ligesom de er gode til at komme forbi og lave en kvalitetskontrol af deres eget arbejde. Det gør, at vi ikke behøver at bekymre os om rengøringen, overhovedet, men i stedet kan bruge tiden på det, vi er gode til. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og kan klart anbefale Friis Rengøring til andre.

Philip Martensen, Partner

Selected Media

"Vi føler os meget trygge i deres hænder"

Friis Rengøring udfører ejendomsservice for Platanhuset. Vi valgte Friis Rengøring ud fra nogle forskellige parametre – nemlig pris, kvalitet og service. Der er generelt bare styr på sagerne, og vi føler os meget trygge i deres hænder. Jeg vil meget gerne anbefale Friis Rengøring til andre. De leverer en super service, og har vist sig som værende det rigtige valg for Platanhuset.

Søren Andersen, CEO

Platanhuset

"De er altid til at få fat i – også ved akut behov"

Friis Rengøring har i flere år været vores leverandør til rengøring og supplies. Friis Rengøring har rigtig gode, konkurrencedygtige priser, de har styr på deres sikkerhed og arbejder ud fra en bæredygtig, grøn profil, og det vil vi hos NCC Danmark gerne bakke op om. De er meget lydhør, og de er altid til at få fat i – også når der opstår et akut behov.

Kim Thomsen, Produktionsdirektør

NCC Danmark

Vi har hjulpet virksomheder i mere end 30 år Vi kan også hjælpe dig!
Ring og få et tilbud 7020 2146