Ejen­doms­ser­vi­ce i Ballerup Friis Rengøring tilbyder alle opgaver inden for ejendomsservice og erhvervsrengøring i dit nærområde – altid af høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Kontakt os for et tilbud
...

Kvalitet til gode priser

Vores kunder nyder en god pris som kun er overgået af vores høje kvalitet. Vi mener at ejendomsservice er en tillidssag og derfor kvalitetssikrer vi hele tiden - så du ikke behøver det.

...

Løbende tilpasning

Vi sørger for at tilpasse alt løbene, så du kan være sikker på at du betaler for det som du har brug for. Uanset om det er ejendomsservice eller erhvervsrengøring.

...

Uddannede medarbejdere

Vores medarbejdere er alt for os, da det er dem som servicerer vores kunder. Derfor kan du være sikker på at vores Ballerup medarbejdere er uddannet til opgaven.

Professionel ejendomsservice i Ballerup


Høj kvalitet, flittige fagfolk og konkurrencedygtige priser


Friis Rengøring har efterhånden eksisteret i 30 år, og med tiden har vi opbygget en fast skare af tilfredse og glade kunder.

Vi sikrer altid, at du er fuldt tilfreds med vores arbejde. Således tjekker vi op på din tilfredshed – både undervejs i arbejdet, og når opgaven er udført. Ændrer dine behov sig undervejs, er du dermed sikret, at vi hele tiden er underrettet og arbejder i overensstemmelse med dit behov.

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale – Så sørger vi for at du kan få den bedste ejendomsservice i Ballerup, til en overskuelig pris.

"Altid søde og smilende medarbejdere"

Deres medarbejdere er altid søde og smilende, ligesom de er gode til at komme forbi og lave en kvalitetskontrol af deres eget arbejde. Det gør, at vi ikke behøver at bekymre os om rengøringen, overhovedet, men i stedet kan bruge tiden på det, vi er gode til. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og kan klart anbefale Friis Rengøring til andre.

Philip Martensen, Partner

Selected Media

"Vi føler os meget trygge i deres hænder"

Friis Rengøring udfører ejendomsservice for Platanhuset. Vi valgte Friis Rengøring ud fra nogle forskellige parametre – nemlig pris, kvalitet og service. Der er generelt bare styr på sagerne, og vi føler os meget trygge i deres hænder. Jeg vil meget gerne anbefale Friis Rengøring til andre. De leverer en super service, og har vist sig som værende det rigtige valg for Platanhuset.

Søren Andersen, CEO

Platanhuset

"De er altid til at få fat i – også ved akut behov"

Friis Rengøring har i flere år været vores leverandør til rengøring og supplies. Friis Rengøring har rigtig gode, konkurrencedygtige priser, de har styr på deres sikkerhed og arbejder ud fra en bæredygtig, grøn profil, og det vil vi hos NCC Danmark gerne bakke op om. De er meget lydhør, og de er altid til at få fat i – også når der opstår et akut behov.

Kim Thomsen, Produktionsdirektør

NCC Danmark

Vi har hjulpet virksomheder i mere end 30 år Vi kan også hjælpe dig!
Ring og få et tilbud 7020 2146