EJEN­DOMS­SER­VI­CE

FRIIS ejendomsservice spænder over et stort udvalg af kvalitetsydelser til fornuftige priser. Vi står for en god planlægning, effektiv udførsel af opgaverne og efterfølgende kvalitetssikring sammen med dig.
...

Kvalitet til gode priser

Hos os møder du flittige fagfolk, der gør brug af moderne udstyr og tilrettelægger arbejdet med stor erfaring.

...

Løbende tilpasning

Vi har altid klarhed omkring de kommende opgaver og timeregistrering, samt hvordan vi skal løse dem og udføre den bedste ejendomsservice.

...

Uddannede medarbejdere

Hos FRIIS ejendomsservice har vi en stab af stabile og flittige fagfolk, der er uddannede til deres arbejde.

Ejendomsservice i Storkøbenhavn

Moderne udstyr, flittige medarbejdere og præcis planlægning af vores arbejdsopgaver er noget af det, der gør vores ejendomsservice i København og omegn til en succes.

Vores firma har efterhånden eksisteret i 30 år på den opskrift, og vi har med tiden opbygget en fast skare af tilfredse kunder. Vi udfører alle opgaver inden for ejendomsservice fra vores base i Brøndby. Herfra kører vi ud til det meste af Københavnsområdet. 

Med M-Solutions dokumentationssystem arbejder vi med timeregistrering og kvalitetskontrol og undgår tidsspilde. Vores effektivitet kommer dig til gode i form af konkurrencedygtige priser på vores ejendomsservice. Det er trods alt billigere at have vores fagfolk i arbejde end til at bruge tid på at drøne rundt på landevejene.

"Altid søde og smilende medarbejdere"

Deres medarbejdere er altid søde og smilende, ligesom de er gode til at komme forbi og lave en kvalitetskontrol af deres eget arbejde. Det gør, at vi ikke behøver at bekymre os om rengøringen, overhovedet, men i stedet kan bruge tiden på det, vi er gode til. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og kan klart anbefale Friis Rengøring til andre.

Philip Martensen, Partner

Selected Media

"Vi føler os meget trygge i deres hænder"

Friis Rengøring udfører ejendomsservice for Platanhuset. Vi valgte Friis Rengøring ud fra nogle forskellige parametre – nemlig pris, kvalitet og service. Der er generelt bare styr på sagerne, og vi føler os meget trygge i deres hænder. Jeg vil meget gerne anbefale Friis Rengøring til andre. De leverer en super service, og har vist sig som værende det rigtige valg for Platanhuset.

Søren Andersen, CEO

Platanhuset

"De er altid til at få fat i – også ved akut behov"

Friis Rengøring har i flere år været vores leverandør til rengøring og supplies. Friis Rengøring har rigtig gode, konkurrencedygtige priser, de har styr på deres sikkerhed og arbejder ud fra en bæredygtig, grøn profil, og det vil vi hos NCC Danmark gerne bakke op om. De er meget lydhør, og de er altid til at få fat i – også når der opstår et akut behov.

Kim Thomsen, Produktionsdirektør

NCC Danmark

Vi udfører alt inden for ejendomsservice

Skal du bruge effektiv og stabil ejendomsservice i København eller omegn? Vi har over 70 stabile og effektive medarbejdere, og vi har udstyret på plads til at kunne løse alle former for ejendomsservice. Tag en snak med os allerede i dag og få en god og ærlig løsning på ejendomsservice til en lav pris.

Vi udfører alt fra:

  • renhold af gårdmiljøer og veje
  • reparationer
  • trappevask
  • saltning
  • snerydning 

Uforpligtende tilbud på ejendomsservice

Har du brug for særlig ejendomsservice? Fortæl os om dine opgaver og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

Ring til vores kontor for ejendomsservice og få et uforpligtende tilbud på et samarbejde med FRIIS. Hør mere om de aktuelle priser for ejendomsservice i dit lokalområde og vend tilbage til os, hvis du er interesseret i at starte et samarbejde om ejendomsservice til større eller mindre opgaver.

Kvalitetssikring af vores ejendomsservice sikrer os, at du altid er fuldt tilfreds med vores arbejde. Vi tjekker op på din tilfredshed – både undervejs i arbejdet, og når opgaven er udført. Skifter dine ønsker undervejs, er du dermed sikret, at vi hele tiden er underrettet og arbejder i overensstemmelse med dit behov.

Vi har hjulpet virksomheder i mere end 30 år Vi kan også hjælpe dig!
Ring og få et tilbud 7020 2146