Erhvervsrengøring i Ballerup Er du på udkig efter intensiv og professionel erhvervsrengøring i Ballerup? Hos Friis Rengøring har vi over 30 års erfaring i effektiv erhvervs- og kontorrengøring. Vores medarbejdere er veluddannede, erfarne og eksperter i erhvervsrengøring og vi er derfor den foretrukne partner til at udføre grundig erhvervsrengøring og kontorrengøring i Ballerup. Kontakt os for et tilbud
...

Kvalitet til gode priser

Pris er ikke alt, men vi ved at selvom vi leverer kvalitet så ved vi at prisen betyder en del for vores kunder. Derfor sørger vi for konkurrencedygtige priser på vores kvalitets ejendomsservice i Taastrup.

...

Løbende tilpasning

I samarbejde med vores kunder sørger vi for at tilpasse vores timer efter opgave og budget. Det betyder at du har fuld fleksibilitet, uanset størrelsen af opgaven.

...

Uddannede medarbejdere

Erhvervsrengøring er ikke bare erhvervsrengøring og ejendomsservice er ikke blot ejendomsservice. Derfor sørger vi for at alle vores medarbejdere er uddannet til opgaven.

Erhvervs- og kontorrengøring i Ballerup

 

Professionel, intensiv og pletfri erhvervsrengøring til din virksomhed i Ballerup - og til en rimelig pris.

Det er hvad du får hos Friis Rengøring.

 

Vi har over 30 års erfaring i erhvervsrengøring og vores mere end 70 veluddannede medarbejdere står klar til, at yde en effektiv indsats.

 

Friis Rengøring klarer den daglige eller ugentlige erhvervs- eller kontorrengøring med et smil og leverer altid resultater i topkvalitet,

til aftalt tid og på tidspunkter der passer jer. Vi monitorerer vores egen proces og resultater igennem tidsregistrering og løbende kvalitetssikring,

så du bliver tilfreds med vores service – hver gang.

 

9 grunde til at Friis Rengøring er den foretrukne partner til erhvervsrengøring i Ballerup

Når du skal vælge partner til erhvervsrengøring i Ballerup, bør vi vælge ud fra kriterierne: Kvalitet, pris, service, fleksibilitet og pålidelighed.

 

Alt det finder du hos Friis Rengøring:

 1. Ekspertise: Vi har været eksperter i erhvervsrengøring og kontorrengøring i over 30 år

 2. Rimelige priser: Du udelukkende betaler for tiden hvor vi gør dine faciliteter skinnende rene

 3. Positivitet: Veluddannede medarbejdede der er imødekommende og positive

 4. Overenskomst: Gode vilkår for vores medarbejdere igennem en overenskomst,
  så de er glade for at gå på arbejde og det smitter positivt af på dine medarbejdere.

 5. Kvalitetssikring: Monitorering af vores resultater ved brug af inspektører der sikrer sig, at vi lever op til dine og vores egne krav 

 6. Agilitet: Skulle der opstå fejl, så retter vi hurtigt op. Hvis opgaven skulle ændre sig, så justerer vi effektivt til dine behov.

 7. Service: Vores proces er funderet på at vi skal agere responsivt og hurtigt overfor vores kunders ønsker og behov. 

 8. Tid: Ordentlighed er essentielt for os og derfor leverer vi gennemført og grundig erhvervsrengøring – og altid til aftalt tid

 9. Pålidelighed: Ærlighed er vigtigt for os og igennem en løbende dialog med vores kunder sikrer vi,
  at slutresultatet altid er i top og at vores kunder er fuldt ud tilfredse

 

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

 

 

 

 

Det får du når du vælger erhvervsrengøring i Ballerup ved Friis Rengøring

Kvalitet er en af hjørnestene hos Friis Rengøring og derfor har vi skabt en driftssikker løsning, til gavn for dig og din virksomhed.

Med denne løsning har vi skabt kundetilfreds i mere end tre årtier hos en lang række virksomheder i Storkøbenhavn – og det kan vi også for din virksomhed.

 

Det kan vi fordi:

- Serviceniveauet er i top og vi leverer pletfri resultater inden for tidsrammen.

- Vores resultater lever altid op til dine krav, hvilket vi opnår igennem en løbende og åben dialog.

- Noget akut kan opstå for alle virksomheder som kræver en ekstra indsats i erhvervsrengøringen. Vi tilpasser os løbende dit behov.

- Skulle noget mod forventninger være utilfredsstillende, så retter vi hurtigt og effekt ind.

- Vi inspicerer vores eget arbejde hos alle kunder og sikrer derved at vi altid lever op til standarderne for erhvervsrengøring og kontorrengøring.

- Via tidsregistrering sørger vi for, at du kun betaler for den tid som vores veluddannede personale bruger på at skabe funklende rene lokaler i din virksomhed.

- For at gå mindst muligt i vejen for jer, planlægger vi erhvervsrengøring på tidspunkter der passer ind i jeres dagligdag

 

Sådan garanterer vi, at alle vores kunder der vælger erhvervsrengøring i Ballerup, er og forbliver tilfredse

før, under og efter at vi har skabt pletfri resultater.

 

 

Vi tilpasser os jeres behov for erhvervs- og kontorrengøring i Ballerup

Alle virksomheder har forskellige behov når det kommer til erhvervsrengøring eller kontorrengøring. Og den forskel tilpasser vi vores service ind efter.

Om jeres behov er dagligt eller ugentlig, så står vi klar til at sørge for gennemført rene lokaler til en frekvens der passer til jeres ønsker.

 

Vi tilrettelægger også vores arbejdstider efter hvornår I har brug for, at vi sikrer effektivt rene lokaler i jeres virksomhed – vi vil meget nødigt gå i vejen for jer.

 

Erhvervslokaler og kontorer der er professionelt rengjorte har en stor betydning og effekt på dine medarbejderes ydeevne og trivsel.

Lad derfor Friis Rengøring stå for erhvervs- eller kontorrengøringen i din virksomhed i Ballerup.

 


Hvad er prisen på intensiv erhvervsrengøring i Ballerup?

Hos Friis Rengøring er vores priser ikke de dyreste, men heller ikke de billigste.

Vores priser er fair og gennemsigtige, da du kun betaler for den tid som vores dygtige medarbejdere reelt bruger hos jer. 

 

Vores erhvervsrengøring er i topkvalitet og vi leverer altid resultater til tiden. Og tiden holder vi skarpt styr på igennem tidsregistrering.

På den måde lever vi altid op til kundernes forventninger, når vi sikrer intensivt rengjorte lokaler hos virksomheder i Storkøbenhavn, herunder Ballerup.

 

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud, hvor vi samtidig kan lære jeres virksomheds behov for erhvervsrengøring bedre at kende.

"Altid søde og smilende medarbejdere"

Deres medarbejdere er altid søde og smilende, ligesom de er gode til at komme forbi og lave en kvalitetskontrol af deres eget arbejde. Det gør, at vi ikke behøver at bekymre os om rengøringen, overhovedet, men i stedet kan bruge tiden på det, vi er gode til. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og kan klart anbefale Friis Rengøring til andre.

Philip Martensen, Partner

Selected Media

"Vi føler os meget trygge i deres hænder"

Friis Rengøring udfører ejendomsservice for Platanhuset. Vi valgte Friis Rengøring ud fra nogle forskellige parametre – nemlig pris, kvalitet og service. Der er generelt bare styr på sagerne, og vi føler os meget trygge i deres hænder. Jeg vil meget gerne anbefale Friis Rengøring til andre. De leverer en super service, og har vist sig som værende det rigtige valg for Platanhuset.

Søren Andersen, CEO

Platanhuset

"De er altid til at få fat i – også ved akut behov"

Friis Rengøring har i flere år været vores leverandør til rengøring og supplies. Friis Rengøring har rigtig gode, konkurrencedygtige priser, de har styr på deres sikkerhed og arbejder ud fra en bæredygtig, grøn profil, og det vil vi hos NCC Danmark gerne bakke op om. De er meget lydhør, og de er altid til at få fat i – også når der opstår et akut behov.

Kim Thomsen, Produktionsdirektør

NCC Danmark

Vi har hjulpet virksomheder i mere end 30 år Vi kan også hjælpe dig!
Ring og få et tilbud 7020 2146