Erhvervsrengøring i Glostrup Erhvervsrengøring i Glostrup Ønsker du effektiv erhvervsrengøring eller kontorrengøring i Glostrup? Vi har 30 års erfaring i professionel erhvervs- og kontorrengøring. Vi yder gennemført og intensiv rengøringsservice og er derfor den foretrukne partner for mange virksomheder, også i Glostrup. Vores kompetencer, veluddannede personale og årtiers erfaring giver et pletfrit resultat hver gang. Kontakt os for et tilbud
...

Kvalitet til gode priser

Pris er ikke alt, men vi ved at selvom vi leverer kvalitet så ved vi at prisen betyder en del for vores kunder. Derfor sørger vi for konkurrencedygtige priser på vores kvalitets ejendomsservice i Taastrup.

...

Løbende tilpasning

I samarbejde med vores kunder sørger vi for at tilpasse vores timer efter opgave og budget. Det betyder at du har fuld fleksibilitet, uanset størrelsen af opgaven.

...

Uddannede medarbejdere

Erhvervsrengøring er ikke bare erhvervsrengøring og ejendomsservice er ikke blot ejendomsservice. Derfor sørger vi for at alle vores medarbejdere er uddannet til opgaven.

Erhvervs- og kontorrengøring i Herlev

 

 

Hvis din virksomhed i Storkøbenhavn har brug for grundig og intensiv rengøring på ugentlig eller daglig basis, så er du landet det rette sted.

I Friis Rengøring er vi specialister og gennem en effektiv og grundig proces leverer vi topkvalitet til et væld af små og store virksomheder. 

 

Vores mere end 30 års erfaring med erhvervs- og kontorrengøring gør os til 100 meter mestre i et pletfrit resultat hver gang.

 

En af vores hjørnesten er at sikre, at kvaliteten altid er i top og det sikrer vi gennem kontinuerlig kvalitetssikring. 

 

9 grunde til at vi skal være din partner til erhvervsrengøring i Herlev

Vi kunne komme med mange argumenter for, at Friis Rengøring er den ideelle partner til kontor- og erhvervsrengøring til din virksomhed i Herlev

– her er de væsentligste:

 

  1. Mere end 30 års ekspertise i erhvervsrengøring og kontorrengøring
  2. Særdeles favorable priser – du betaler kun for den tid vi bruger hos dig

  3. Personale der er veluddannet og smilende 

  4. Vi har sikret gode vilkår for vores medarbejdere igennem en overenskomst 

  5. Kvalitet er er en mærkesag for os og vi sikrer fuld kundetilfredshed

  6. Hvis der opstår noget akut, så handler vi hurtigt 

  7. Vi kvalitetssikrer løbende vores service for at sikre, at standarden er som forventet

  8. Vi leverer altid rengøring i topkvalitet til aftalt tid 

  9. Vi er ærlige, arbejder responsivt og hurtigt 

 

Sagt med andre ord: Professionel og effektiv erhvervsrengøring i Herlev er det du kan forvente af et samarbejde med Friis Rengøring.

 

Alle vores kunder er forskellige og det samme er opgaverne. Men fælles for samtlige af vores kunder er, at de ønsker fejlfri erhvervs- eller kontorrengøring,

i lokaler som benyttes hyppigt og derfor ofte har brug for professionel og gennemført rengøring – og det klarer vi.

 

Om der er tale om kontor, byggeplads eller noget helt tredje, så klarer vi opgaven med arbejdsomhed og til perfektion.

Alle typer af erhverv og størrelser af erhvervslokaler er repræsenteret i vores partnerskaber.

 

Det vigtigste er, at du er og bliver fuldt ud tilfreds med vores service.

 

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

 

Fælles for vores kunde til erhvervsrengøring er, at de har lokaler som alle trænger til hyppig og grundig rengøring fra ende til anden – det klarer vi.

Lokalerne kan rumme forskellige typer af erhverv: sportsklubber, pensionsselskaber, kontorer, byggepladser og meget mere.

Om det er kontorrengøring eller en klassisk erhvervsrengøring er underordnet for os. 

 

Ligegyldigt størrelsen eller antallet af lokaler, sikrer vores medarbejdere altid en pletfri erhvervsrengøring – ingen opgave er for lille eller for stor.

 

 

 

Hvad kan du forvente af erhvervsrengøring i Herlev ved Friis Rengøring?

Vores erhvervsrengøring i Herlev er baseret på en driftssikker løsning, hvor topkvalitet er i højsædet.

Vi har skabt tilfredshed og værdi hos en lang række virksomheder i mere end tre årtier og du kan forvente følgende af vores tilgang:

 

- Vi yder altid en topservice og fejlfri erhvervsrengøring i Herlev til aftalt tid.

- Den kontinuerlige og ærlige dialog vi har med dig som partner sikrer, at vores resultater bliver tilfredsstillende hver gang.

- Skulle der opstå ændringer eller noget akut, justerer vi ind til jeres behov hurtigt og effektivt.

- Hvis der mod forventning skulle ske fejl, så sætter vi naturligvis den rette bemanding på sagen og retter op hurtigst muligt.

- Kvalitetssikring af vores erhvervsrengøring er vigtigt for os – det sørger vores kompetente inspektører for løbende.

- Du betaler udelukkende for den tid vi bruger på at løse opgaven hos jer, hvilket vi sikrer gennem brug af et system til tidsregistrering.

- Jeres behov kan ændre sig, derfor justerer vi kontinuerligt ind.

- Grundig erhvervsrengøring på tidspunkter der passer jer

 

Således sikrer vi, at vores opgaven i at levere professionel erhvervsrengøring i Herlev, altid matcher jeres forventninger.

 

 

 

Derfor har professionel erhvervsrengøring stor værdi for din virksomhed

At gøre rent i egne lokaler hver dag eller hver uge, tager tid og ressourcer – som I ville kunne bruge lang bedre på det I er bedst til.

Det som vi i Friis Rengøring er dygtigst til, er erhvervsrengøring – også i Herlev. 

 

Rengøringen på en arbejdsplads bør altid være i top, men det kræver ekspertise og det rette personale.

Vores medarbejdere er veluddannede, kompetente og smilende når de yder en intensiv erhvervsrengøring i i virksomheder som din. 

Lad os tage slæbet for jer og stå for en grundig og effektiv erhvervsrengøring, så der altid er funklende rent i jeres virksomhed.

 

 

 

Vi sikrer de bedste vilkår for vores medarbejdere

I Friis Rengøring er det vigtigt at alle vores dygtige medarbejdere trives bedst muligt.

Derfor har vi valgt at være med i en overenskomst for at sikre, at alle medarbejdere har de bedste vilkår, som eksempelvis sundhedssikring.

Glade medarbejdere yder en rengøringsservice i høj kvalitet og er tilfredse med, at gå på arbejde hver dag.

Derfor vil I også opleve, at vores medarbejdere der yder en gennemført erhvervsrengøring hos jer, er smilende, positive og venlige.

 

Vi har samtidig sikret vores medarbejdere ordentlige forhold gennem 30 år – og det har resulteret i en grøn smiley hos Arbejdsgiverforeningen.

Et tiltag som sikrer dig topkvalitet, er vores medlemskab i Servicebranchens Arbejdsgiverforening og Dansk Rengøringsteknisk forening.

Dette sikrer ligeledes at vores medarbejdere har de mest optimale forhold at arbejde ud fra, hvilket er med til at vi kan rekruttere og fastholde dygtige fagfolk.

 

Desuden støtter Friis Rengøring lokale sportsforeninger fordi vi ved, at det er de lokale tiltag der betyder noget for lokalsamfundet.

Vi er aktive sponsorer for sportslivet og tror på, at sport er for alle.

Igennem vores sponsoraftaler er vi med til at give børn, unge og voksne gode oplevelser med sport og det er vi stolte af.

 


Hvad koster effektiv erhvervsrengøring i Herlev?

For at kunne give vores kunder så rimelig og fair en pris som muligt, benytter vi et tidsregistreringssystem som har til formål at sikre,

at du udelukkende betaler for den reelle tid vi bruger på at gøre dine lokaler funklende rene og skinnende, så dine medarbejdere kan yde optimalt. 

Det gør vi ud fra et princip om gennemsigtighed, kontinuitet og ærlighed over for alle vores kunder. 

 

Igennem en ærlig og løbende dialog med samtlige af vores kunder er vi altid helt klar på ønsker, behov og forventninger,

så vi kan levere en rengøringsservice der er gennemført og passer til jeres behov.

 

Prisen er rimelig og afhængig af størrelse og omfang på opgaven.

Lad os give dig et uforpligtende tilbud, hvor du også har mulighed for at få mere at vide om,

hvordan vi kan yde den bedst mulige erhvervsrengøring i Herlev for din virksomhed.

"Altid søde og smilende medarbejdere"

Deres medarbejdere er altid søde og smilende, ligesom de er gode til at komme forbi og lave en kvalitetskontrol af deres eget arbejde. Det gør, at vi ikke behøver at bekymre os om rengøringen, overhovedet, men i stedet kan bruge tiden på det, vi er gode til. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og kan klart anbefale Friis Rengøring til andre.

Philip Martensen, Partner

Selected Media

"Vi føler os meget trygge i deres hænder"

Friis Rengøring udfører ejendomsservice for Platanhuset. Vi valgte Friis Rengøring ud fra nogle forskellige parametre – nemlig pris, kvalitet og service. Der er generelt bare styr på sagerne, og vi føler os meget trygge i deres hænder. Jeg vil meget gerne anbefale Friis Rengøring til andre. De leverer en super service, og har vist sig som værende det rigtige valg for Platanhuset.

Søren Andersen, CEO

Platanhuset

"De er altid til at få fat i – også ved akut behov"

Friis Rengøring har i flere år været vores leverandør til rengøring og supplies. Friis Rengøring har rigtig gode, konkurrencedygtige priser, de har styr på deres sikkerhed og arbejder ud fra en bæredygtig, grøn profil, og det vil vi hos NCC Danmark gerne bakke op om. De er meget lydhør, og de er altid til at få fat i – også når der opstår et akut behov.

Kim Thomsen, Produktionsdirektør

NCC Danmark

Vi har hjulpet virksomheder i mere end 30 år Vi kan også hjælpe dig!
Ring og få et tilbud 7020 2146