FRIIS rengøring til erhverv
Hos FRIIS ser vi rengøring til erhverv som vores fornemmeste opgave. Vi udfører desuden ejendomsvedligeholdelse og klarer gerne dine driftsopgaver i virksomheden.
...

Ejendomsvedligeholdelse

Vi leverer ejendomsvedligeholdelse i form af eksempelvis trappevask, bygningspleje eller renhold af grønne områder og stier.

...

Veluddannede fagfolk

Vi lægger vægt på at ansætte dygtige og veluddannede medarbejdere, der nyder at arbejde med rengøring.

...

Håndværkerrengøring

Vi sikrer pæne og velholdte byggepladser og går naturligvis ikke i vejen, når vi udfører vores rengøring

EJENDOMS-SERVICE

Vi tilbyder alt fra renhold af stier til bygningspleje og trappevask eller snerydning. Lad FRIIS Rengøring blive din udbyder af kvalitetsbevidst ejendomsservice.

ERHVERVS-RENGØRING

Hos FRIIS rengøringsfirma skinner vores høje kvalitetsstandard altid igennem, når du bestiller erhvervsrengøring hos os.

VINDUES-POLERING

Vores professionelle rengøringsfirma i Storkøbenhavn benytter sjældent hverken lift eller stige ved vinduespolering. Det giver os mulighed for at levere hurtig og effektiv vinduespolering af langt de fleste typer vinduer. Vi udfører naturligvis også poleringsopgaver fra lift.

FACILITY MANAGEMENT

Ring til vores rengøringsfirma, når du har brug for eksempelvis kantinedrift, rengjorte dørmåtter eller hjælp ved strømsvigt nær København. Vi rykker ud og løser jeres driftsopgaver 24/7.

Ejendomsvedligeholdelse og rengøring til erhverv

Vores mere end 70 medarbejdere har stor erfaring med de fleste typer af opgaver inden for rengøring til erhverv og ejendomsvedligeholdelse.

Vi klarer den daglige drift i din ejendom eller træder til, hvis du har mere akut brug for assistance i en periode. 

Det samme gælder for vores rengøring til erhverv. Dette område er faktisk vores hovedfokus og dér, hvor vi især har stor erfaring. Tag en snak og lad os høre, hvad vi kan hjælpe dig med – uanset om du har brug for en fast løsning på rengøring til erhverv, eller om du blot har brug for hjælp nu og her eller for en bestemt periode.

"Altid søde og smilende medarbejdere"

Deres medarbejdere er altid søde og smilende, ligesom de er gode til at komme forbi og lave en kvalitetskontrol af deres eget arbejde. Det gør, at vi ikke behøver at bekymre os om rengøringen, overhovedet, men i stedet kan bruge tiden på det, vi er gode til. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og kan klart anbefale Friis Rengøring til andre.

Philip Martensen, Partner

Selected Media

"Vi føler os meget trygge i deres hænder"

Friis Rengøring udfører ejendomsservice for Platanhuset. Vi valgte Friis Rengøring ud fra nogle forskellige parametre – nemlig pris, kvalitet og service. Der er generelt bare styr på sagerne, og vi føler os meget trygge i deres hænder. Jeg vil meget gerne anbefale Friis Rengøring til andre. De leverer en super service, og har vist sig som værende det rigtige valg for Platanhuset.

Søren Andersen, CEO

Platanhuset

"De er altid til at få fat i – også ved akut behov"

Friis Rengøring har i flere år været vores leverandør til rengøring og supplies. Friis Rengøring har rigtig gode, konkurrencedygtige priser, de har styr på deres sikkerhed og arbejder ud fra en bæredygtig, grøn profil, og det vil vi hos NCC Danmark gerne bakke op om. De er meget lydhør, og de er altid til at få fat i – også når der opstår et akut behov.

Kim Thomsen, Produktionsdirektør

NCC Danmark

Vi har hjulpet virksomheder i mere end 30 år Vi kan også hjælpe dig!
Døgnvagt 24/7 7020 2146