Forside > Kompetencer > Medarbejdere > Job > Donationer

Donationer

Vi støtter

Vi mener succes forpligter, hvorfor vi med glæde støtter gode formål både lokalt, nationalt og internationalt. Vi opfatter social ansvarlighed som en selvfølge, og vi er glade for at vi kan være med til at gøre en forskel.

Donationer

Vi gør vores, for at hjælpe til hvor vi føler, at behovet er størst og har blandt andet givet støtte til:

 

Ønskebrøndens formål er, at børn og unge i alderen 3-20 år, som er bosiddende i Danmark og som er ramt af alvorlig sygdom med dertilhørende ringe eller ingen garanti for helbredelse, har muligheden for at få et brændende ønske opfyldt, gennem henvendelse til ønskebrønden.

 

Red Barnet arbejder i Danmark og flere end 120 andre lande. Vi redder børns liv. Vi beskytter og styrker dem. Vi kæmper for deres rettigheder. Vi er Save the Children – verdens førende uafhængige organisation for børn.

 

Folkekirkens Nødhjælp hjælper fattige mennesker med selv at kæmpe for deres rettigheder og ændre de strukturer og barrierer, der fastholder dem i fattigdom, sult og undertrykkelse.

 

Kræftens bekæmpelse samt familier med kræftramte børn.

Red Barnet & Folkekirkens nødhjælp – Jordskælvet i Haiti
Ønskeopfyldning til alvorligt syge børn og unge

FRIIS Rengøring & Vinduespolering ApS | Park Allé 373 – 10 | 2605 Brøndby | E-mail: friis@friis-ren.dk | Tlf.: 7020 2146 | Vagt Tlf.: 2330 1919