Forside > Kompetencer > Vinduespolering/Vinduespudsning

Vinduespolering og vinduespudsning til virksomheder

Vinduespolering udført af de dygtigste folk i Brøndby

Med os som samarbejdspartner er du sikret formidable og prisvenlige resultater på din vinduespolering hver eneste gang. Vi er hurtige, effektive og ikke mindst kvalitetsbevidste i arbejdet med dine vinduer.


Vi har i mange år succesfuldt opereret på dette marked og fra vores base i Brøndby leveret spejlblanke og pletfri resultater til vores mange glade og tilfredse virksomhedskunder. Dette både når vi har pudset og poleret store bygningsfacader af glas, besværlige og højtsiddende vinduer og ved mere ligetil opgaver.


Vi lægger meget stor vægt på altid at levere den bedst mulige kvalitet og klarhed i opgaveløsningen. Derfor har vi altid fokus på produktudvikling. Dette har ført til anvendelsen af Pancomp Clean, som vi benytter til at dokumentere arbejdet og indkøbet af det effektive Reach & Wash system.

 

Vinduespolering med Reach & Wash systemet

Med det genialt udtænkte Reach & Wash System kan vi klare de fleste former for vinduespolering til virksomheder hurtigere end ved brug af konventionelle arbejdsmetoder. Uden brug af stige og lift er vi med dette system i stand til at levere kvalitetsvask og polering af vinduer i op til 18 meters højde. Det hjælper os til at udføre selv de mest komplicerede poleringsopgaver på en måde, der til fulde lever op til vores høje kvalitetsmæssige krav og standarder.


Med Reach & Wash-systemet kan vi løse selv de mest komplicerede opgaver såsom vask og puds af store glasfacader og besværligt lokaliserede vinduer. Faktisk er vinduespudsning med Reach & Wash systemet op til 75 % hurtigere end ved brug af konventionelle metoder. Vi når altså mere på kortere tid, og det er noget, du kan se på din regning, uden at det påvirker kvaliteten.


Vi anvender desuden Pancomp Clean til at dokumentere at arbejdet bliver gjort, samt sikre at du kun betaler for reel arbejdstid


Ring til vores kontor i Brøndby i dag og bestil din erhvervsvinduespudsning med det samme. Så leverer vi flotte resultater og anseelige besparelser.

 

Spar penge og skån samtidig miljøet

Der er mange fordele ved vinduespolering til virksomheder med Reach & Wash systemet. Foruden effektive og prisvenlige kvalitetsløsninger er dette ligeledes en særdeles miljøvenlig fremgangsmåde.


Alle unødvendige kemikalier er udeladt, og vi anvender udelukkende ”poleret vand” ved pudsning og polering. Dette både skåner miljøet og giver blændende resultater. Ingen kemikalie- og sæberester på de nyvaskede vinduer betyder nemlig, at snavset ikke har dette at hæfte sig fast på efter vinduespolering.


Fra kontoret i Brøndby leverer vi vinduespolering til virksomheder i hele Storkøbenhavn baseret på strålende kvalitet samt økonomisk og miljømæssig ansvarlighed.


Lav en aftale med vores medarbejdere i Brøndby og få vasket både glas og vinduesrammer, så de funkler.

 

Vinduespudsning, der efterlader ruderne blanke og pletfri

Vinduespudsning er et område, hvor vi er meget stolte over vores evne til hurtigt og effektivt at levere de mest strålende kvalitetsløsninger. Uanset om der er tale om anseelige glasfacader på større bygninger, utilgængeligt højtsiddende vinduer eller opgaver af mindre karakter, så sørger vores vinduespudsere i Brøndby for spejlblanke og pletfri resultater hver gang – for virksomheder i hele Storkøbenhavn.


Vi har mange års erfaring fra branchen og har altid haft fokus på produktudvikling, så vi konstant kan tilbyde de bedste tidssvarende løsninger. Vi har udstyret vores kvalitetsbevidste vinduespudsere med nøje udvalgte redskaber og produkter. Det giver mulighed for at levere vinduespudsning i Brøndby og hele Storkøbenhavn, der til fulde lever op til vores høje kvalitetsmæssige krav og standarder.

 

FRIIS Rengøring & Vinduespolering ApS | Park Allé 373 – 10 | 2605 Brøndby | E-mail: friis@friis-ren.dk | Tlf.: 7020 2146 | Vagt Tlf.: 2330 1919