Forside > Kompetencer > Rengøring

Erhvervsrengøring

Kvalitetsbevidste løsninger inden for erhvervsrengøring

Fra vores kontor i Brøndby leverer vi erhvervsrengøring til virksomheder med skinnende og pletfri resultater hver gang. Lige siden vores opstart i 1987 har vi været den foretrukne samarbejdspartner for en lang række større og små virksomheder. Vi kører ud til et væld af forskellige opgaver inden for både vedligehold og erhvervsrengøring i Brøndby og omegn.

Årsagen til vores succes er, at vi er ærlige omkring arbejdet og altid søger den bedste løsning på opgaven.

 

Kvalitet til rimelige priser

Vi arbejder altid målrettet på at levere erhvervsrengøring, vedligeholdelse og andre efterspurgte opgaver med så høj kvalitet som muligt fra vores base i Brøndby. Vores høje kvalitetsmæssige standarder skal altid skinne igennem i resultaterne. Vi anser således ikke en arbejdsopgave for værende færdig og veludført, før både du og vi er fuldt ud tilfredse. I arbejdet anvender vi systemet Pancomp Clean til at dokumentere, at alle aftaler overholdes. Det sikrer, at vi løser de aftalte opgaver, og at der er klarhed omkring tidsforbruget. Det betyder også, at vi kan gribe hurtigt ind i tilfælde af fejl.


Vores servicevirksomhed i Brøndby har mange år i branchen. Det har ikke blot tilført os en masse værdifuld viden og erfaring. Vi har også opbygget en stor og loyal kundekreds indenfor blandt andet erhvervsrengøring i Brøndby og omegn, som sikrer os en førende position på markedet.

Recepten på vores succes er rent ud sagt ganske simpel – kvalitet til rimelige priser.


Med denne devise har vi i årevis sikret en utroligt høj tilfredshed blandt vores kunder i Brøndby og Storkøbenhavn. Vi er alle stolte fagfolk, hvis faglige stolthed driver os til at stile efter perfektion ved både store og små opgaver. Kombinerer du dette med de rette remedier og kvalitetsprodukter, så får du med garanti driftssikre løsninger og rengøring med imponerende resultater.

 

Erhvervsrengøring med spidskompetencer inden for alle fagets områder

Med Friis Rengøring får du en partner, som sætter din tilfredshed i centrum ved udførelse af alle typer rengøringsopgaver.


Vores store, kyndige og nøje sammensatte stab på mere end 70 medarbejdere sikrer os en bred vifte af spidskompetencer inden for erhvervsrengøring. Dette gør, at vi kan klare en hver rengøringsopgave for dig uden at gå på kompromis med kvaliteten. Ingen opgave er for lille for os og ingen opgave har endnu vist sig for stor.


Din tilfredshed betyder alt for os. Derfor har vi tilknyttet inspektører, som med jævne mellemrum kører fra vores hovedsæde i Brøndby og tager en konstruktiv snak med en kontaktperson i dit firma. Så er vi sikre på jeres fulde tilfredshed med vores rengøring, ligesom vi kan afstemme og planlægge vores fremadrettede samarbejde samt tjekke op på arbejdsvilkår.

Rengoering med driftsikre og kvalitetsbevidste loesninger
www.friis-ren.dk

er en moderne servicevirksomhed, der leverer erhvervsrengøring, vinduespolering, ejendomsdrift og facility management. FRIIS er etableret i 1987 og ligger i Brøndby. Firmaet beskæftiger i dag mere end 70 medarbejdere.

 

FRIIS Rengøring & Vinduespolering ApS | Park Allé 373 – 10 | 2605 Brøndby | E-mail: friis@friis-ren.dk | Tlf.: 7020 2146 | Vagt Tlf.: 2330 1919