Forside > Kompetencer > Kvalitetssikring

Kvalitetssikring af erhvervsrengøring

Kvalitetssikring af erhvervsrengøring – en vigtig faktor

Kvalitetssikring af vores erhvervsrengøring er en meget vigtig faktor. Derfor sikrer vi, at der udarbejdes kvalitetsskemaer, så vi kan sikre kvaliteten af vores arbejde rundt omkring i Brøndby og resten af Storkøbenhavn.


Vores kvalitetssikring bygger blandt andet på, at hver enkelt kunde jævnligt får besøg af vores tilknyttede inspektører. De kører ud fra vores kontor i Brøndby og gennemgår kontrolskemaerne og taler med kundens kontaktperson. Formålet med dette besøg er både kvalitetssikring af det udførte arbejde og dialog med kunden om det fremadrettede arbejde.


Kvalitetssikring ved ansættelse af de bedste medarbejdere

Vores kvalitetssikring er ikke kun til for at opretholde standarden på rengøringen. Vi prioriterer også medarbejdernes arbejdsvilkår meget højt.


Det er vores holdning, at det kun er gennem gode og stabile ansættelsesforhold hos vores virksomhed i Brøndby, at vi kan tilbyde vores kunder den kvalitet, som vi er kendt for. Vi sikrer løbende, at vores medarbejdere er veluddannede til de opgaver, de skal udføre.

Kvalitetsskemaer på hver enkelt plads
Servicenormen - din garanti
Vi opfylder
Servicenormen - din garanti for en seriøs samarbejdspartner

FRIIS Rengøring & Vinduespolering i Brøndby opfylder Servicenormen. For at leve op til Servicenormen skal virksomhederne opfylde en række krav. Det gælder bl.a. i forhold til uddannelse af personalet, kontrakter på underleverandører og opdaterede serviceattester og forsikringsvilkår. Sort arbejde, illegal arbejdskraft eller tvivlsomme underleverandører er uacceptabelt.

 

Hvis virksomhederne ikke lever op til servicenormen, fører det til eksklusion. Virksomhederne bliver kontrolleret af Dansk Standard.


kontrolleret af

FRIIS Rengøring & Vinduespolering ApS | Park Allé 373 – 10 | 2605 Brøndby | E-mail: friis@friis-ren.dk | Tlf.: 7020 2146 | Vagt Tlf.: 2330 1919