Forside > Kompetencer > Rengøring > Kontorrengøring

Kontorrengøring med base i Brøndby

Kontorrengøring med grundighed og kvalitet

FRIIS Rengøring tilbyder kontorrengøring, der sørger for rene og behagelige kontormiljøer. Skab rare arbejdsrum og få gladere og mere motiverede medarbejdere. Lav en aftale med os om kontorrengøring i Brøndby og omegn – så erklærer vi snavset krig.


Vi garanterer imponerende rene resultater, hvor selv de mindste hjørner bliver efterladt skinnende rene hver eneste gang. Arbejdet dokumenterer vi med Pancomp Clean. Det er et system, der giver klarhed over det reelle tidsforbrug og sikrer, at alle de aftalte opgaver er løst, før vores medarbejdere forlader dit kontor og kører tilbage til vores adresse i Brøndby.


Vores kvalitetsbevidste medarbejdere vil nøje udvælge det bedste udstyr og de bedste rengøringsmidler til den enkelte opgave. På den måde sikres du, at de forskellige overflader både får rengøring og pleje. Vores tilbud om kontorrengøring er et tilbud om sublim kvalitetsrengøring til fornuftige priser.


Kontakt vores kontor og hør mere om, hvordan vi udfører rengøring hos dig og din virksomhed.

 

Vi klarer enhver opgave med god kvalitet

Uanset hvilken type kontor, hvilken indretning, hvilke specifikke ønsker og behov dit firma og du har, så har vi erfaringen, ekspertisen og remedierne til at levere en overbevisende og grundig kontorrengøring med sans for detaljerne. Vi har en stor stab af mere end 70 kyndige fagfolk dækkende flere forskellige spidskompetencer. Dermed kan vi tilbyde kontorrengøring til stort set alle slags opgaver i Brøndby og øvrige Storkøbenhavn.


Vi er meget fleksible og vil altid gøre vores ypperste for at imødekomme dit firmas efterspørgsel på bedste vis. Vi har erfaring med at løse et bredt spektrum af special- og ad hoc opgaver, og vi er endnu ikke stødt på en opgave inden for kontorrengøring, som vi har måttet opgive.

 

Kontorrengøring, hvor der ikke skæres hjørner

Vi har en kompromisløs tilgang til kvalitet, hvilket sikrer dig pletfri resultater og fuld tilfredshed hver gang.


Rent kvalitetsmæssigt sætter vi meget høje standarder og strenge krav til alle vores medarbejdere. Alle vores ansatte er derfor stabile og kvalitetsbevidste og stræber altid efter det perfekte resultat.


Vores kontorrengøring er en meget populær service blandt vores store og trofaste kundekreds grundet vores prisvenlige kvalitetsløsninger. Vi er nemlig ikke blot grundige, men også effektive, hvilket sparer på tiden og dine penge.


Vi er meget stolte over den høje kundetilfredshed vi dagligt oplever med vores kontorrengøring. Det forsøger vi at bevare med kvalitetssikring, hvor vi arrangerer jævnlige møder mellem dit firma og en af vores inspektører.


Vil du vide mere om vores kontorrengøring, så kontakt vores medarbejdere i Brøndby og hør meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.


FRIIS Rengøring & Vinduespolering ApS | Park Allé 373 – 10 | 2605 Brøndby | E-mail: friis@friis-ren.dk | Tlf.: 7020 2146 | Vagt Tlf.: 2330 1919