Forside > Kompetencer > Rengøring > Håndværkerrengøring

Håndværkerrengøring

Håndværkerrengøring i høj kvalitet

Vi udfører håndværkerrengøring i Brøndby og omegn med samme høje kvalitet i arbejdet som ved alle vores andre ydelser. Vores mange stabile og kvalitetsbevidste medarbejdere er udstyret med de nødvendige redskaber og remedier, der sikrer dig de reneste og mest velholdte byggepladser uden at gå i vejen.


Vores faglige stolthed og høje kvalitetsmæssige krav og standarder driver os til at yde helhjertede indsatser ved hver eneste opgave. Vores professionalisme garanterer dig imponerende flotte, rene og ryddelige resultater med vores fantastiske tilbud om håndværkerrengøring i Brøndby og Storkøbenhavn.

 

Håndværkerrengøring tilpasset dine behov

Fra kontoret i Brøndby leverer vi høj kvalitet uanset opgaven. En aftale indgået med os om håndværkerrengøring, kan indebære mange ting alt efter, hvad der er dit behov. Takket være vores mangeårige erfaring og forrygende ekspertise, samt vores store og alsidige stab af de dygtigste medarbejdere, er vi i stand til at levere kvalitetsløsninger og strålende resultater til alle typer opgaver. Vores medarbejdere har mange forskellige kernekompetencer, som gør, at vi kan matche dit behov.


Vores virksomhed i Brøndby er kendt for vores driftssikre løsninger og enestående evne til at imødekomme enhver efterspørgsel – stor som lille – uden at slække den mindste smule på kvaliteten.

 

Få et godt tilbud på håndværkerrengøring i Brøndby og omegn

Vores tilbud om håndværkerrengøring og ekspertiser på området er mange og gode. Vi kan for eksempel med lethed levere pladsfolk, som dagligt kan stå for god orden og rengøring på byggepladsen.


Vi klarer også snildt mindre faste aftaler om byggerengøringer, ligesom vi har god erfaring med afleveringsrengøringer til bygherre.

Tøv endelig ikke med at spørge, for vi kan udføre praktisk talt enhver håndværkerrengøring med de bedste kvalitetsløsninger.

 

Få en service, hvor dine ønsker og behov vægtes højt

Hos FRIIS Rengøring i Brøndby får du håndværkerrengøring, hvor din fulde tilfredshed sikres gennem godt samarbejde og sublime kvalitetsløsninger.


Vores gode kvalitetssans kombineret med stabilt udførte rengøringsopgaver har sikret os en enestående høj kundetilfredshed, som vi er meget stolte over. Som vores kunde er du den vigtigste del af vores forretning. Det ved vi, og vi yder en kæmpe indsats for at sikre din fulde tilfredshed. Derfor har vi også valgt at tilknytte inspektører, som jævnligt udfører kvalitetssikring i form af konstruktive samtaler med dit firma. Her vil vi blandt andet spørge ind til din tilfredshed med den hidtidige håndværkerrengøring, samt dine ønsker til det fremadrettede arbejde.


Vil du vide mere om vores tilbud på professionel håndværkerrengøring, så er du velkommen til at kontakte vores kontor i Brøndby og få svar på dine spørgsmål eller et uforpligtende godt tilbud.


FRIIS Rengøring & Vinduespolering ApS | Park Allé 373 – 10 | 2605 Brøndby | E-mail: friis@friis-ren.dk | Tlf.: 7020 2146 | Vagt Tlf.: 2330 1919