Forside > Kompetencer > Facility Management

Facility Management

Facility Management

Fra vores base i Brøndby løser vi hos FRIIS alle opgaver indenfor Facility Management. Et samarbejde med FRIIS betyder, at vi tager ansvaret for løsning af alle jeres driftsopgaver.


FRIIS Rengøring & Vinduespolering står for:


- indvendig og udvendig vedligeholdelse

- drift af jeres kantine

- interne flytninger

- måtte- og linnedservice

- hjælp ved vandskade eller strømsvigt

- og selvfølgelig rengøring og vinduespolering, som vores navn også antyder

 

Nemmere bliver det ikke, når du mangler hjælp til service- og driftsopgaver

Mangler du hjælp til andre opgaver inden for service, drift og vedligehold end dem, vi allerede har nævnt? Så ring eller kig forbi os i Brøndby og lad os se, om vi kan finde en samlet løsning til dig og din virksomhed.


Facility management for en bedre bundlinje

FRIIS Rengøring & Vinduespolering kører ud fra kontoret i Brøndby og tilbyder hjælp til de opgaver i din virksomhed, som man oftest først skænker en tanke, når de ikke bliver håndteret ordentligt. Vi rengør måtterne ude i indgangspartiet og hjælper med den nødvendige vedligeholdelse af bygningerne. Og vi kan drive virksomhedens kantine, så alle medarbejdere får god energi til hele arbejdsdagen.


Lad os tage os af Facility Management i din virksomhed, så du og dine medarbejdere kan lægge fokus på de opgaver, der skaber plus på bundlinjen. Så slipper I for bekymringer over rengøring og vedligehold, eller hvem der skal købe ind til morgendagens frokost. Benyt os til Facility Management og få i stedet bedre tid til det, der i virkeligheden er jeres kerneopgaver.


Vores erfaring er, at vores kunder i Brøndby og omegn opnår en stærkere konkurrenceevne, når de outsourcer deres Facility Management-opgaver til os. På den måde bliver der i stedet ekstra tid og overblik til at udvikle kernevirksomheden.


Fleksibel Facility Management i Brøndby og omegn

Vil du gerne prøve vores Facility Management af, men er du i tvivl om, hvilke opgaver det er relevant for dig at outsource? Du er meget velkommen til at kontakte vores kontor i Brøndby og få en fleksibel løsning på Facility Management.


Vi ved, at opgaverne hurtigt kan ændre sig, og at der kan opstå pludselige behov. Derfor arbejder vi med fleksible aftaleløsninger, så du nemt kan ændre i din aftale om Facility Management hos os. Så har du altid adgang til intelligente, praktiske og driftssikre serviceløsninger, når behovet opstår.


Vi har et stærkt team i Brøndby af dygtige ansatte, der har flere års erfaring med forskellige Facility Management-opgaver til private og offentlige virksomheder. Og vi leverer vores arbejde til en fornuftig pris.


Som et led i en Facility Management aftale tilbyder vi vagttelefon uden for normal arbejdstid (2330 1919). Dermed har du mulighed for at kontakte vores kontor i Brøndby 24/7, hvis du har akut behov for hjælp.


Ring til os på telefon 7020 2146 og få en uforpligtende snak med en af vores dygtige medarbejdere om, hvad vi kan gøre for at lette din arbejdsdag. Er du interesseret i at gå videre med samarbejdet derefter, så får du en udførlig jobbeskrivelse og en fast kontaktperson, så alt er på plads, inden vi starter op.


Friis rengøring Facility Management

FRIIS Rengøring & Vinduespolering ApS | Park Allé 373 – 10 | 2605 Brøndby | E-mail: friis@friis-ren.dk | Tlf.: 7020 2146 | Vagt Tlf.: 2330 1919